Strona główna1 » Polityka prywatności
Kategorie
Kontakt
  • EUROFT Sp. z o.o.
    ul. Polska 43 III piętro
    81-337 Gdynia
    REGON: 121553478
    KRS: 0000388994
    NIP: 675-145-53-71
  • E-mail:sklep@stylowy-mebel.pl
  • Telefon508 898 135
    58 620 81 41
  • Godziny działania sklepusklep stacjonarny: pon. - piąt.(8.00 - 17.00) soboty (10.00 - 15.00) sklep internetowy: (08.30 - 20.00)
Promocje
123456
Opinie o produktach
Hity sklepowe
Nasze nowości
alt
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

Szukaj mebla wg rodzaju

  • Stylowe komody
  • Stylowe biurka
  • Stylowe komody
  • Stylowe konsole
  • Stylowe krzesła
  • Stylowe lustra
  • Stylowe ławki i pufy
  • Stylowe regały
  • Stylowe sekretarzyki
  • Stylowe sofy
  • Stylowe stoliki
  • Stylowe stoły
  • Stylowe szafki
  • SZAFKI RTV
  • Stylowe szafy
  • Stylowe toaletki
  • Stylowe wieszaki
  • Stylowe witryny

Polityka prywatności

Szanowny Kliencie!
Poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych.
Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
które obowiązuje od dnia 25.05.2018r

 

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem danych jest Euroft sp. z o. o. z siedzibą przy ul. Polskiej 43 81-337 Gdynia ( KRS: 00003888994 , NIP: 675-145-53-71 ).
 

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ
Jeśli zamierzasz zawrzeć z nami umowę, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.

 

Cel przetwarzania:
W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:

  • zawarcie i realizacja umowy
  • realizacja zamówień złożonych telefonicznie lub w sklepie internetowym
  • przesyłanie newslettera (np. zawierającego informacje o promocjach lub ofertach specjalnych)

Podstawa przetwarzania danych:

  • umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie przed jej zawarciem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie przed jej zawarciem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  • ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO),
  • Twoja zgoda (np. zgoda marketingowa) (art. 6 ust. 1 lit. a RODO),
  • nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych (np. poprzez badanie satysfakcji) (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

Podanie danych:

  • Dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy.

Skutek niepodania danych:
W zależności od celu, w jakim dane są podawane:

  • brak możliwości dokonania zakupu oraz rejestracji w sklepie internetowym
  • brak możliwości korzystania z oferowanych usług
  • brak możliwości otrzymywania informacji o promocjach lub ofertach specjalnych

Możliwość cofnięcia zgody:

  • w każdej chwili

Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.

OKRES PRZETWARZANIA

Twoje dane będziemy przetwarzać tylko przez okres, w którym będziemy mieć ku temu podstawę prawną, a więc do momentu, w którym:

  • przestanie ciążyć na nas obowiązek prawny, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych lub
  • ustanie możliwość dochodzenia roszczeń związanych z zawartą umową przez którąkolwiek ze stron lub
  • cofniesz zgodę na przetwarzanie danych, jeśli to ona była jego podstawą

- w zależności od tego, co ma zastosowanie w danym przypadku i co nastąpi najpóźniej.
 

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH
Zapewniamy odpowiednie środki techniczne i organizacyjne chroniące Państwa dane osobowe przed nieuprawnionym dostępem.


TWOJE UPRAWNIENIA
Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych,
  • ich sprostowania,
  • usunięcia,
  • ograniczenia przetwarzania,
  • żądania przeniesienia danych do innego administratora.
A także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania
  • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez administratora), w tym profilowania na podstawie tych przepisów,
  • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w tym profilowania, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw.
Jeśli uznasz, że Twoje dane są
przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
 

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, którym mogą być przekazywane Twoje dane.

  • osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność
  • dostawca oprogramowania potrzebnego do prowadzenia sklepu internetowego
  • firmy księgowe, firmy kurierskie, kancelarie prawnicze
  • podmiot zapewniający system mailingowy, usługi marketingowe, usługi statystyczne
  • odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim Administrator jest zobowiązany do udostępnienia im danych

KONTAKT Z ADMINISTRATOREM
Jeśli chcesz skorzystać ze swoich uprawnień dotyczących danych osobowych lub zapytać o coś związanego z przetwarzaniem przez nas Twoich danych napisz na adres e-mail: sklep@stylowy-mebel.pl


Przejdź do strony głównej